уторак, 8. август 2017.

Perfecta sauna maska za lice

Iako svakodnevno čistim kožu lica povremeno se obraćam za pomoć maskama koje to "rade" dubinski.
Perfecta Thermo Active Mask (DM, 99 dinara) predstavlja efikasno sredstvo za zagrevanje kože, otvaranje pora i dubinsko uklanjanje nečistoća.
U sadržaju maske se izdvajaju zeolit (hidratantno i protivupalno dejstvo), kaolin (detoksikacija i uklanjanje mrtvih ćelija kože) i kalcijum PCA (sprečavanje degradacije kolagenskih vlakana i postizanje glatke i blistavije kože).
Maska se koristi tako što se utrlja kružnim pokretima na vlažnu kožu (prethodno dobro očišćenu) i drži na njoj desetak minuta da bi se potom sprala mlakom vodom. 
Tekstura je kremasta i u dodiru sa vlažnim licem počinje da greje, što omogućava lakše čišćenje kože. 
Za razliku od drugih maski sa glinom koje se odmah stvrdnu i teško se skidaju, Perfecta Thermo Active Mask do kraja ostaje kremasta.
Efekti njenog korišćenja su vidni odmah posle spiranja - koža je zategnuta, čistija i deluje svežije dok su pore umanjene i dobro očišćene. Uz to, preparati koji se nanose posle toga imaju jači efekat.
Šta još reći osim da je Perfecta sauna maska zaista perfektna (bar za mene).
PS. Iako je moja koža inače suva i osetljiva maska joj nije izazvala nikakve iritacije.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...