петак, 11. август 2017.

Balea Viva Cuba gel za tuširanje

Vreli letnji dani nas prosto teraju da svaki čas idemo u kupatilo da se malo osvežimo tako da su meni, kao i većini vas, gelovi za tuširanje postali brzo potrošna roba.
Jedan od zanimljivijih (zbog specifičnog mirisa) je Balein Viva Cuba gel (DM, 300ml) sa obiljem glicerina (sa hidrirajućim dejstvom), pantenola (za regeneraciju kože), ekstrakta indijske smokve (za hidrataciju) i vitamina E (antioksidansa).
Istina je da Balea tvrdi da gel ima miris limete i hibiskusa, ali meni se čini da to nije u potpunosti tačno jer je prisutna i puderasta nota koja daje osobenu aromu.
Tekstura je lagana i zelenkasto-prozirne boje. Prilikom tuširanja daje bogatu penu koja u tom momentu prelepo miriše, ali... već pola sata nakon toga miris se gubi.
Što se tiče hidratacije, mojoj suvoj koži gel nije dovoljan - mada sada kada se svaki čas tuširam, retko kad nanosim dodatnu negu. Ipak, jedno je sigurno - bez obzira na prisustvo sulfata - neprijatnih reakcija nema a to je od velikog značaja za sve nas koji imamo osetljivu kožu.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...